Apartmani i Vile u Novom Sadu

ACenter Apartmani - Austrian Business Center

Cena od 18.64 €

ACenter je kompleks poslovnih apartmana koji se nalazi na Limanu IV, na poslednjem spratu zgrade, odakle se pruža divan pogled na Sremsku stranu. Kompleks poseduje klub predviđen za sastanke, prezentacije i seminare poslovnih ljudi. Poseduje 8 smeštajnih jedinica sa maksimalnih 25 ležaja. Svi apartmani poseduju telefonski priključak i Internet konekciju.

Car-Royal Apartmani

Cena od 45.00 €

Car-Royals apartments u Novom Sadu imaju ekskluzivne, moderno opremljene jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne sobe i dvokrevetne apartmane. Svaka soba i apartman ima kupatilo, sef, satelitsku TV, direktnu telefonsku liniju, wireless internet, kablovski internet, mini bar i klima uređaj.

Vila Vigor 3*

Cena od 41.00 €

Vila Vigor je smeštena u mirnom delu Novog Sada, udaljen od centra svega 2 km. Od Novosadskog sajma je udeljen 1 km. Vila nudi usluge noćenja sa doručkom. Raspolaže sa 22 moderno uređene sobe, opremljene sa internet konekcijom, telefonom, satelitskom televizijom, minibarom i kupatilom sa tuš kabinom.

Vila Evanđelina, Sremska Kamenica

Cena od 17.89 €

Vila Evanđelina se nalazi u Sremskoj Kamenici, udaljena je 10 km od Novog Sada, a okružena je vrtom i zelenilom. Vila Evanđelina raspolaže sa ukupno 16 dvokrevetnih soba i svaka soba ima kupatilo, kabrovsku TV, telefonski priključak i internet konekciju. Klima uredjaji i video nadzor nalaze u svim javnim javnim prostorijama. Gostima je na raspolaganju i parking prostor.

Posetite VisitSerbia.org!

VisitSerbia.org je prvi domaći sajt za online rezervacije smeštaja i turistički portal o Srbiji. Za vaša putovanja po Srbiji, VisitSerbia.org vam nudi lak i jednostavan pretraživač na kom možete uraditi online ili offline rezervacije za sve vrste smeštaja u Srbiji. Servis je besplatan za korišćenje, potvrdu rezervacije smeštaja dobijate istog momenta, a usluge smeštaja plaćate na recepciji.

Na raspolaganju su: Hoteli u Beogradu, hoteli u Novom Sadu, hoteli, apartmani i vile na Zlatiboru, hoteli u Nišu, hoteli, salaši i vile na Paliću, hoteli u Novom Pazaru, Vrnjačkoj banji i drugim mestima, kao i smeštaj u motelima, hostelima, apartmanima, vilama, odmaralištima, seoskim domaćinstvima ili salašima, lovačkim kućama, bungalovima i kampovima...