Salaši u okolini Novog Sada

Cvejin Salaš, Begeč

Cena od 15.00 €

Cvejin salaš se nalazi na samom ulazu u Begeč, udaljen 18 km od Novog Sada. Idealan je za razne poslovne i porodične skupove zatvorenog tipa. Ljubitelji prirode i domaće vojvođanske hrane uživaće u mirnom ambijentu salaša. Smeštaj se sastoji od jedne dvokrevetne i dve jednokrevetne sobe. Sobe se izdaju u paketu. U okviru smeštaja nalaze se kuhinja, kupatilo, TV. Objekat, zbog svoje konfiguracije je pogodan za boravak jedne porodice ili grupe prijatelja (sobe dele kupatilo i kuhinju).

Salaš 137, Čenej

Cena od 46.47 €

Salaš 137 na Čeneju, poseduje 14 soba uređenih u Alt Deutsche stil-u. Sve sobe su opremljene TV, radio, CD player i minibar. U kompleksu se nalazi sauna, mini teretana, restoran sa tradicionalnom vojvođanskom kuhinjom. Salas 137 nalazi se u okruženju panonske ravnice, na mestu starog salaša čuvajući tradiciju Vojvodjanskog načina života na sasvim jedinstven način. Sadržaji i usluge u okviru Salaša 137: škola jahanja, rekreativno jahanje, vožnja Fijakerom / sankama, degustacija vina, igralište za decu, tereni za mini fudbal, odbojku i badminton.

Posetite VisitSerbia.org!

VisitSerbia.org je prvi domaći sajt za online rezervacije smeštaja i turistički portal o Srbiji. Za vaša putovanja po Srbiji, VisitSerbia.org vam nudi lak i jednostavan pretraživač na kom možete uraditi online ili offline rezervacije za sve vrste smeštaja u Srbiji. Servis je besplatan za korišćenje, potvrdu rezervacije smeštaja dobijate istog momenta, a usluge smeštaja plaćate na recepciji.

Na raspolaganju su: Hoteli u Beogradu, hoteli u Novom Sadu, hoteli, apartmani i vile na Zlatiboru, hoteli u Nišu, hoteli, salaši i vile na Paliću, hoteli u Novom Pazaru, Vrnjačkoj banji i drugim mestima, kao i smeštaj u motelima, hostelima, apartmanima, vilama, odmaralištima, seoskim domaćinstvima ili salašima, lovačkim kućama, bungalovima i kampovima...