Advent u Segedinu 2023

Polazak iz mesta: ,

2900 RSD 2400 RSD

Popust

Kratki opis

Da li znate da je Segedin najsunčaniji grad u Mađarskoj? To svakako daje i smisao sinonimu “grad sunca”. Grad je zadesila velika poplava davne 1879. godine i uništila je čak 95% zgrada. Nakon toga, Franc Jozef I posećuje Segedin i obećava da će ovaj grad biti mnogo lepši, nego što je bio pre. Da je tako, možete se uveriti već pri prvoj poseti. Grad danas odiše izuzetno prefinjenim stilom.

Aktivnosti

  • Razgledanje Segedina sa licenciranim turističkim vodičem
  • Slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanje u Adventu

Opis ture

Polazak iz Beograda u 05.10h  (kod Skejt parka preko puta TC Ušće pored Brankovog mosta). Polazak iz Novog Sada u 6.10h (ispred nove autobuske stanice na Sentandrejskom putu, iza Nisove pumpe). 

Vožnja autoputem prema Segedinu sa usputnim zadržavanjem na graničnim prelazima. Dolazak u Segedin predviđen je u prepodnevnim časovima (tačno vreme zavisi od zadržavanja na graničnim prelazima). 

Po dolasku razgledanje grada u pratnji licenciranog turističkog vodiča na srpskom jeziku - Sinagoga, Sečenji trg, Gradska kuća, Zavetna crkva, Srpska pravoslavna crkva, Klauzál trg, status Lajoša Košuta, Muzička fontana, zgrada Univerziteta, Kapija heroja..

Trgovi i građevine u ovom gradu privlače posebnu pažnju posetilaca zbog svoje arhitekture koja pripada neobaroknom i stilu secesije. 

Nakon razgledanja grada, slobodno vreme za individualne aktivnosti. Ispijanje kafe, degustacija mađarskih specijaliteta, kao i uživanje u Božićnom marketu upotpuniće vaš doživljaj grada i sigurno probuditi želju za ponovnim povratkom. 

Polazak za Srbiju je predviđen u popodnevnim časovima. Dolazak u Novi Sad i Beograd u kasnim večernjim satima.

Informacije o polascima

1

05:10

  • Adresa lokacije: Skejt park prekoputa TC Ušće, pored Brankovog mosta
  • Doplata ili popust za polazak iz mesta: -
2

06:10

  • Adresa lokacije: Ispred nove autobuske stanice na Sentandrejskom putu, iza Nisove pumpe
  • Doplata ili popust za polazak iz mesta: -

Uslovi besplatnog otkazivanja

Otkazivanje bez penala moguće do 5 dana pre polaska. U slučaju kasnijeg otkaza refundacija je moguća pod sledećim uslovima: 4 i 3 dana pred polazak (utorak i sreda) 50%, otkaz dva dana pred polazak (četvrtak) 20%, dan pred polazak 10% refundacija uplaćenog iznosa. Ne pojavljivanje na polasku ili otkazivanje na dan polaska - bez refundacije s tim da se za novu rezervaciju ostvaruje pravo na 10% popusta.

Jezici vodiča

Srpski, Engleski

Napomene za prevoz

Prevoz modernim turističkim autobusom.

Uključeno u cenu

  • Prevoz modernim turističkim autobusom
  • Usluge licenciranog turističkog vodiča
  • Organizacija ture

Nije uključeno u cenu

  • Individualni troškovi putnika - nepomenute usluge

Rezerviši turu

× 2900 = 0
Total = 0 (RSD)