Pronađi ture

Privatna tura 2019/04/images/tour_622/DSC_4251as.jpg
Katakombe - Obilazak podzemlja tvrđave Petrovaradin - Privatna avantura za najmanje 5 osoba

Zaronite sa ekspedicijom u utrobu Petrovaradinske tvrđave, teleportujte se u podzemni grad star 250 godina i budite nemi svedok svih onih misterija u lavirintu hodnika dugačkom preko 30 km ...

Privatna tura 2019/06/images/tour_638/slika555.jpg
Džip tura po zapadnom delu Fruške gore - privatna tura

Obiđite Frušku goru u jednom danu, uživajte u lepotama njenih jezera, posetite manastire i sjajno se provedite u ovoj nezaboravnoj džip avanturi. ...

img

Dobrodošli na našu stranicu posvećenu avanturističkim turama koje vas vode na uzbudljive avanture u Novom Sadu i okolini. Bez obzira na to da li ste avanturista u duši ili tražite nove izazove, naše ture nude nezaboravna iskustva koja će vas ostaviti bez daha!

ZAŠTO IZABRATI AVANTURISTIČKE TURE?

Avanturističke ture nude vam mogućnost da doživite uzbuđenje i adrenalin dok se upuštate u izazovne aktivnosti kao što su planinarenje, vožnja bicikla, terenskih vozila, penjanje na stene i mnoge druge.
Otkrijte prirodne lepote i skrivene dragulje Fruške gore dok istražujete pejzaže koji će vas ostaviti bez reči. Avanturističke ture su savršene za izgradnju timske harmonije i stvaranje trajnih veza sa svojim saputnicima.
Savladavanje izazova na ovim turama pomaže vam da razvijete samopouzdanje i osećaj postignuća.

AVANTURISTIČKE TURE KOJE NUDIMO

Osvojite vrhove Fruške gore i upoznajte njene  planinarske staze. Brza i uzbuđujuća vožnja džipovima i  biciklima kroz šume i planinske puteve neće vas ostaviti bez daha. Testirajte svoje veštine penjanja na stenama u nekim od najlepših pejzaža Vojvodine.
Uronite u podzemlje Petrovaradinske tvrđave i sa iskusnim vodičima otkrijte tajne koje ona čuva stotinama godina!


NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI

Kako rezervisati avanturističku turu? 

Rezervacija je brza i jednostavna. Samo odaberite željenu turu na našem sajtu i pratite korake za rezervaciju.

Kako se vrše plaćanja? 

Plaćanja se vrše direktno organizatorima avanturističkih tura. Nakon rezervacije, dobićete sve potrebne informacije o načinu plaćanja.

Kako ostaviti komentar i ocenu ture? 

Nakon što završite turu, imaćete priliku da ocenite i ostavite komentar na našem sajtu. Vaša povratna informacija je važna za nas i druge avanturiste!

Kako postati promotivni partner i ostvariti prihode? 

Pridružite se našem affiliate programu! Nakon rezervacije, dobićete e-mail sa linkom ture koji možete deliti dalje. Postanite deo zajednice koja promoviše avanture i zaradite od svake uspešne prodaje putem vašeg linka.

Pridružite se našim avanturističkim turama i iskusite uzbuđenje i izazove koje ove destinacije nude. Očekujemo vas na putovanju ka adrenalinskim vrhuncima!