Pronađi ture

Popust 2020/10/images/tour_433/Copy of YO7H7703.jpg
Pešačka tura kroz Novi Sad - Walking tour through Novi Sad

Obiđite sa nama Novi Sad i saznajte mnogo zanimljivih detalja zbog kojih ćete još više zavoleti ovaj čarobni grad i poželeti da se ubrzo vratite njemu! ...

Privatna tura 2019/04/images/tour_622/DSC_4251as.jpg
Katakombe - Obilazak podzemlja tvrđave Petrovaradin - Privatna avantura za najmanje 5 osoba

Zaronite sa ekspedicijom u utrobu Petrovaradinske tvrđave, teleportujte se u podzemni grad star 250 godina i budite nemi svedok svih onih misterija u lavirintu hodnika dugačkom preko 30 km ...

Popust 2022/01/images/tour_961/6201371624480864719034923520285290360995840n.jpg
Fruškogorska vinska tura - Utorkom

Ova tura je idealna za sve hedoniste i nudi očaravajući spoj prirode, kulture i vina. Kroz ovaj izlet ćete posetite šarmantno vojvođansko mesto Banoštor i uživati u prelepim pejzažima,vinima ali i u tradicionalnoj kuhinji. ...

img

Dobrodošli na našu stranicu posvećenu nezaboravnim team building programima u srcu Novog Sada i okolini! Naši programi su osmišljeni kako biste unapredili međusobnu saradnju, izgradili timsku harmoniju i stvorili nezaboravna iskustva za vaš tim.

TEAM BUILDING PROGRAMI

Osetite snagu prirode i zajedničkog rada dok se upuštate u avanture u okolini Novog Sada. Naši team building programi uključuju izazovne aktivnosti poput planinarenja, vožnje bicikla, orijentacije, i još mnogo toga. Povežite se sa svojim kolegama dok istražujete prelepe pejzaže i rešavate timske zadatke.

 

KULTURNA I KULINARSKA ISKUSTVA

Zaronite u bogatu kulturu i gastronomiju Novog Sada. Naši programi uključuju posete lokalnim atrakcijama, muzejima, i otkrivanje gastronomskih tajni. Probajte lokalne specijalitete i stvarajte uspomene dok se zajedno upuštate u kulturne avanture.

 

TIMSKE IGRE I IZAZOVI

Testirajte svoje veštine i timski duh kroz razne igre i izazove. Naši programi uključuju timski vođene aktivnosti koje podstiču timsku saradnju, kreativnost i rešavanje problema.

NAJČĆA PITANJA I ODGOVORI

 

Kako rezervisati team building program?

Rezervacija je brza i jednostavna. Samo odaberite željeni program na našem sajtu i pratite korake za rezervaciju.

Kako se vrše plaćanja?

Plaćanja se vrše direktno organizatorima team building programa, preko računa vaše firme. Nakon rezervacije, dobićete sve potrebne informacije o načinu plaćanja.

 

Kako ostaviti komentar i ocenu programa?

Nakon što završite program, imaćete priliku da ocenite i ostavite komentar na našem sajtu. Vaša povratna informacija nam pomaže da unapredimo naše usluge i pomogne drugim timovima da donesu informisane odluke.

 

Kako postati promotivni partner i ostvariti prihode?

Pridružite se našem affiliate programu! Nakon rezervacije, dobićete e-mail sa linkom programa koji možete deliti dalje. Postanite deo zajednice koja promoviše team building i zaradite od svake uspešne prodaje putem vašeg linka.

 

Pružite svom timu priliku da raste, gradi nove veze i stvori nezaboravne trenutke. Pridružite nam se i izgradite timske veze koje će trajati!