Pronađi ture

Privatna tura 2018/02/images/tour_457/novi sad bosnic.jpg
Vojvođanska tura: manastir Krušedol, Sremski Karlovci, Petrovaradin, Novi Sad – privatna tura

Upoznajte bogatu istoriju Fruške gore, Sremskih Karlovaca, Petrovaradina i Novog Sada, i nastavite da istražujete skrivena blaga vojvođanske ravnice i njenih lepota. ...

Privatna tura 2018/02/images/tour_147/828.jpg
Fruškogorska tura - Sever - Utorkom

Na severnim padinama Fruške gore nalazi se više interesantnih vinarija različite po konceptu, vinima, pa i ambicijama. Ipak jedno im je zajedničko, a to je ljubav prema ovom božanskom piću. ...

Privatna tura 2019/04/images/tour_622/DSC_4251as.jpg
Katakombe - Obilazak podzemlja tvrđave Petrovaradin - Privatna avantura za najmanje 5 osoba

Zaronite sa ekspedicijom u utrobu Petrovaradinske tvrđave, teleportujte se u podzemni grad star 250 godina i budite nemi svedok svih onih misterija u lavirintu hodnika dugačkom preko 30 km ...

img

Dobrodošli na našu stranicu posvećenu privatnim turama koje omogućavaju da istražite Novi Sad, njegovu okolinu i čitavu Vojvodinu na vaš način. Bez obzira da li putujete sa porodicom, prijateljima ili u manjoj grupi, ove ture pružaju personalizirano iskustvo ove prelepe regije.

ZAŠTO IZABRATI PRIVATNE TURE?

Naše privatne ture su prilagođene vašim interesovanjima i potrebama, omogućavajući vam da istražite destinaciju na način koji vas najviše inspiriše.
Imaćete potpunu kontrolu nad svojim putovanjem. Odlučite o trajanju ture, mestima koje želite posetiti i aktivnostima koje vas najviše zanimaju.
Male grupe i porodice mogu se povezati sa destinacijom i lokalnim kulturama na intimniji način, bez gužvi i komercijalnih tura.
Naše ture vode stručni vodiči koji će vas uputiti u istoriju, kulturu i prirodne lepote destinacije.

 

DESTINACIJE KOJE MOŽETE ISTRAŽITI

Otkrijte čarobne ulice, trgove i kulturu grada Novog Sada dok istražujete njegove znamenitosti. Upustite se u razgledanje ove impozantne Petrovaradinske tvrđave, uključujući posetu “pijanom satu” i fantastičnim vidikovcima.
Istražite prirodne lepote Fruške gore i posetite njene čuvene manastire.
Upoznajte slikoviti gradić Sremske Karlovce, poznat po vinarijama i bogatoj kulturnoj baštini.
Posetite renomirane vinarije, probajte lokalna vina, rakije i gastro specijalitete.

 

NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI

Kako rezervisati privatnu turu? 

Rezervacija je brza i jednostavna. Samo nas kontaktirajte kako biste dogovorili datum i detalje ture.

Kako se vrše plaćanja? 

Plaćanja se vrše prema dogovoru s organizatorima privatne ture.

Kako ostaviti komentar i ocenu ture? 

Nakon završetka ture, imaćete priliku da ocenite i ostavite komentar na našem sajtu. Vaša povratna informacija nam pomaže da unapredimo naše usluge.

Kako postati promotivni partner i ostvariti prihode? 

Pridružite se našem affiliate programu! Nakon ture, dobićete e-mail s linkom koji možete deliti s drugima. Zaradite od svake uspešne prodaje putem vašeg linka.Pridružite nam se na privatnim turama i doživite Vojvodinu na jedinstven način. Očekujemo vas na putovanju koje će vas ostaviti bez reči!