• Sre 16.12.2020

O nama

O NAMA

Veb stranica koja vas inspiriše za posetu Novom Sadu i mesto gde ture za Novi Sad i po Novom Sadu i okolini odmah možete rezervisati online.

Visit Novi Sad je namenjen turističkoj promociji Novog Sada. Želimo da naš grad predstavimo u najboljem svetlu i da pokažemo i prezentiramo njegovu široku ponudu posetiocima našeg grada. Ovde ćete pronaći raznovrsnu ponudu turističkih tura i bogatu ponudu smeštaja, ugostiteljskih i ostalih usluga u Novom Sadu i okolini.

Naš cilj je razvoju turizma u Novom Sadu, povećanje broja posetilaca grada, kao i (povećanje vidljivosti i popularnosti destinacije grada na internetu). 

Mi proizvodimo i plasiramo kvalitetan sadržaj o turističkoj destinaciji Novi Sad, koji može biti interesantan kako posetiocima Novog Sada iz zemlje i inostranstva, tako i samim Novosađanima. Naš sajt je namenjen svim posetiocima Novog Sada, koji žele da ga bolje upoznaju, da se što pre informišu i lakše turistički obiđu naš grad.

Visit Novi Sad je tu da posetu Novom Sadu pretvori u nezaboravan doživljaj. 

Visit Novi Sad pruža sve važne informacije posetiocima grada i omogućava direktno online rezervisanje aktuelnih tura po gradu i okolini. 

Visit Novi Sad objedinjuje turističku ponudu grada. Ovde možete naći najveći izbor tura po gradu i okolini, spisak najboljih restorana i mesta za izlazke.

Turističke agencije i svi drugi organizatori aktivnosti u Novom Sadu i okolini za predstavljanje programa na ovom sajtu mogu se prijaviti preko ovog linka.