Pronađi ture

Popust 2024/02/images/tour_874/40106643535180743951173646525002110561006502n.jpg
Martovski i Aprilski predah na Pešteru

Provedite mini-odmor na nadmorskoj visini od 1.100m i okruženju dva specijalna rezervata prirode ,,Pešter" i ,,Uvac"!Za Vas smo pripremili aktivni odmor-pešačenje,quad avanture,jeep safary,kao još mnogo toga. Konačište ,,Centar"still: Naš restoran služi zdravu hranu proizvedenu na Pešterskoj visoravni koja se priprema na zdrav način. ...

img

Dobrodošli na našu stranicu posvećenu putovanjima ka Novom Sadu iz drugih gradova. Novi Sad, biser Vojvodine, nudi nezaboravno iskustvo koje vredi istražiti. Upustite se u avanturu i otkrijte zašto je poseta ovom gradu od suštinskog značaja za svakog putnika.

ZAŠTO JE VAŽNO POSETITI NOVI SAD?

Novi Sad je dom različitih kultura i religija, što se odražava u njegovoj bogatoj kulturnoj sceni. Istražite ulice, muzeje i arhitekturu koji oživljavaju priču ovog grada.
Grad je domaćin brojnim festivalima, uključujući EXIT Festival i Festival uličnih svirača. Ove manifestacije donose energiju, muziku i umetnost na njegove ulice.
Novi Sad je gastronomska prestonica koja nudi izvanredne lokalne i internacionalne specijalitete. Probajte ukusne vojvođanske delikatese i vina.
Impozantna Petrovaradinska tvrđava pruža prelep panoramski pogled na Dunav i okolinu. Istražite njene tajne i uživajte u neverovatnim pogledima.
Vojvodina je dom prelepih prirodnih predela, uključujući Frušku goru. Posetite ovo prirodno blago i istražujte njene šumske staze i manastire.

 

NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI

Kako rezervisati putovanje? 

Rezervacija je jednostavna. Samo odaberite željenu opciju putovanja na našem sajtu i pratite korake za rezervaciju.

Kako se vrše plaćanja? 

Plaćanja se vrše direktno organizatorima putovanja. Nakon rezervacije, dobićete sve potrebne informacije o načinu plaćanja.

Kako ostaviti komentar i ocenu putovanja? 

Nakon što završite putovanje, imaćete priliku da ocenite i ostavite komentar na našem sajtu. Vaša povratna informacija je važna za nas i druge putnike!

Kako postati promotivni partner i ostvariti prihode? 

Pridružite se našem affiliate programu! Nakon rezervacije, dobićete e-mail sa linkom putovanja koji možete deliti dalje. Postanite deo zajednice koja promoviše destinacije i zaradite od svake uspešne prodaje putem vašeg linka.

Pridružite nam se na putovanju ka Novom Sadu i otkrijte sve čari ovog izuzetnog grada. Istražite, iskusite, i uživajte u jedinstvenoj atmosferi koju nudi Novi Sad!