Pronađi ture

Privatna tura 2019/02/images/tour_591/20180527_173247.jpg
Aktivni odmor u Evropskom Amazonu: vodom, šumom i kaldrmom

Upoznajte, doživite, okusite deo prirode i kulture Rezervata Biosfere "Bačko Podunavlje" - "Selo na 7 Dunava" - Bački Monoštor, Bezdan, Sombor i Apatin ...

img

Dobrodošli na našu stranicu posvećenu putovanjima ka Novom Sadu iz drugih gradova. Novi Sad, biser Vojvodine, nudi nezaboravno iskustvo koje vredi istražiti. Upustite se u avanturu i otkrijte zašto je poseta ovom gradu od suštinskog značaja za svakog putnika.

ZAŠTO JE VAŽNO POSETITI NOVI SAD?

Novi Sad je dom različitih kultura i religija, što se odražava u njegovoj bogatoj kulturnoj sceni. Istražite ulice, muzeje i arhitekturu koji oživljavaju priču ovog grada.
Grad je domaćin brojnim festivalima, uključujući EXIT Festival i Festival uličnih svirača. Ove manifestacije donose energiju, muziku i umetnost na njegove ulice.
Novi Sad je gastronomska prestonica koja nudi izvanredne lokalne i internacionalne specijalitete. Probajte ukusne vojvođanske delikatese i vina.
Impozantna Petrovaradinska tvrđava pruža prelep panoramski pogled na Dunav i okolinu. Istražite njene tajne i uživajte u neverovatnim pogledima.
Vojvodina je dom prelepih prirodnih predela, uključujući Frušku goru. Posetite ovo prirodno blago i istražujte njene šumske staze i manastire.

 

NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI

Kako rezervisati putovanje? 

Rezervacija je jednostavna. Samo odaberite željenu opciju putovanja na našem sajtu i pratite korake za rezervaciju.

Kako se vrše plaćanja? 

Plaćanja se vrše direktno organizatorima putovanja. Nakon rezervacije, dobićete sve potrebne informacije o načinu plaćanja.

Kako ostaviti komentar i ocenu putovanja? 

Nakon što završite putovanje, imaćete priliku da ocenite i ostavite komentar na našem sajtu. Vaša povratna informacija je važna za nas i druge putnike!

Kako postati promotivni partner i ostvariti prihode? 

Pridružite se našem affiliate programu! Nakon rezervacije, dobićete e-mail sa linkom putovanja koji možete deliti dalje. Postanite deo zajednice koja promoviše destinacije i zaradite od svake uspešne prodaje putem vašeg linka.

Pridružite nam se na putovanju ka Novom Sadu i otkrijte sve čari ovog izuzetnog grada. Istražite, iskusite, i uživajte u jedinstvenoj atmosferi koju nudi Novi Sad!