Pronađi ture

2023/11/images/tour_1422/ohrid1.jpg
Nova godina - Ohrid, Sveti Naum, Struga, Vevčani i Skoplje - 3 noćenja

Ohrid je grad-spomenik grandioznih arheoloških otkrića, ranohrišćanskih bazilika i mnogobrojnih pravoslavnih crkava (prema legendi više od 360 crkava), zajedno sa Ohridskim jezerom uvršćen je u kulturnu baštinu UNESCO-a. Od mnogobrojnih kulturno istorijskih spomenika izdvajaju se: crkva Svete Sofije iz XI veka koja je najznačajniji srednjevekovni spomenik u Makedoniji, crkva Svetog Klimenta iz XIII veka u kojoj počivaju mošti Svetog Klimenta i ...

Popust 2023/11/images/tour_1409/zagreb.jpg
Jednodnevni izlet-Advent u Zagrebu

Posetite godinama unazad najlepši, najorganizovaniji i najveseliji advent u Evropi! ...

Popust 2022/03/images/tour_971/unnamed-1.jpg
Wine & Spa sa noćenjem u Harkanj Banji i obilaskom Šikloša i Pečuja

Pođite sa nama na relaksirajuće putovanje u Mađarsku. Opustite se i uživajte u čarima Harkanj Banje, degustirajte najbolja mađarska vina i posetite Pečuj, gradić neopisive lepote i šarma. ...

Popust 2018/12/images/tour_534/docek-nove-godine-2019.jpg
Novogodišnji autobus iznenađenja 2024

Suština novogodišnjeg autobusa iznenađenja jeste u tome što putnici ne znaju kuda idu – i ne treba da znaju! Naš zadatak je da vas oduševimo i prijatno iznenadimo, dok vi treba samo da ponesete dobro raspoloženje i prepustite se iskusnim organizatorima, koji će vas odvesti tamo gde do sad niste bili i pružiti vam nezaboravno iskustvo! Garantujemo vam da ćete se ...

Popust images/albums/uploads/3074.jpg
Vinska Čarolija: Doček Nove godine 2024 u Vršcu! Repriza – u prestižnoj vinariji Helvecija

Dočekajte novu godinu 2024 u Vršcu! Ekskluzivna vinska tura vodi vas kroz vrhunske vinarije i restorane. Rezervišite svoje mesto! cenu. ...

img

Dobrodošli na našu stranicu posvećenu putovanjima ka Novom Sadu iz drugih gradova. Novi Sad, biser Vojvodine, nudi nezaboravno iskustvo koje vredi istražiti. Upustite se u avanturu i otkrijte zašto je poseta ovom gradu od suštinskog značaja za svakog putnika.

ZAŠTO JE VAŽNO POSETITI NOVI SAD?

Novi Sad je dom različitih kultura i religija, što se odražava u njegovoj bogatoj kulturnoj sceni. Istražite ulice, muzeje i arhitekturu koji oživljavaju priču ovog grada.
Grad je domaćin brojnim festivalima, uključujući EXIT Festival i Festival uličnih svirača. Ove manifestacije donose energiju, muziku i umetnost na njegove ulice.
Novi Sad je gastronomska prestonica koja nudi izvanredne lokalne i internacionalne specijalitete. Probajte ukusne vojvođanske delikatese i vina.
Impozantna Petrovaradinska tvrđava pruža prelep panoramski pogled na Dunav i okolinu. Istražite njene tajne i uživajte u neverovatnim pogledima.
Vojvodina je dom prelepih prirodnih predela, uključujući Frušku goru. Posetite ovo prirodno blago i istražujte njene šumske staze i manastire.

 

NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI

Kako rezervisati putovanje? 

Rezervacija je jednostavna. Samo odaberite željenu opciju putovanja na našem sajtu i pratite korake za rezervaciju.

Kako se vrše plaćanja? 

Plaćanja se vrše direktno organizatorima putovanja. Nakon rezervacije, dobićete sve potrebne informacije o načinu plaćanja.

Kako ostaviti komentar i ocenu putovanja? 

Nakon što završite putovanje, imaćete priliku da ocenite i ostavite komentar na našem sajtu. Vaša povratna informacija je važna za nas i druge putnike!

Kako postati promotivni partner i ostvariti prihode? 

Pridružite se našem affiliate programu! Nakon rezervacije, dobićete e-mail sa linkom putovanja koji možete deliti dalje. Postanite deo zajednice koja promoviše destinacije i zaradite od svake uspešne prodaje putem vašeg linka.

Pridružite nam se na putovanju ka Novom Sadu i otkrijte sve čari ovog izuzetnog grada. Istražite, iskusite, i uživajte u jedinstvenoj atmosferi koju nudi Novi Sad!