Pronađi ture

Popust 2024/01/images/tour_1110/vrdnicka-kula-2020-8-700x420.jpg
Fruška gora: Manastiri i Vino - Četvrtkom

Upoznajte Frušku goru i njene manasitre, vidikovce sa prelepim pogledima i autentične restorane sa lokalnom hranom. Udobno se obucite a mi vam garantujemo da ćete uživati u bogatoj istoriji i prirodi ovog prelepog planinskog područja. ...

Popust 2020/10/images/tour_704/CAN_0536.jpg
Fruška gora – Vino & Spa - Četvrtkom

Priredite sebi nezaboravan hedonistički dan. Upoznajte jednu od mnogobrojnih fruškogorskih vinarija, udahnite čist vazduh Fruške gore i opustite se u wellness & spa centru u Vrdniku. ...

Popust 2022/01/images/tour_961/6201371624480864719034923520285290360995840n.jpg
Fruškogorska vinska tura - Utorkom

Ova tura je idealna za sve hedoniste i nudi očaravajući spoj prirode, kulture i vina. Kroz ovaj izlet ćete posetite šarmantno vojvođansko mesto Banoštor i uživati u prelepim pejzažima,vinima ali i u tradicionalnoj kuhinji. ...

Privatna tura 2018/02/images/tour_147/828.jpg
Fruškogorska tura - Sever - Utorkom

Na severnim padinama Fruške gore nalazi se više interesantnih vinarija različite po konceptu, vinima, pa i ambicijama. Ipak jedno im je zajedničko, a to je ljubav prema ovom božanskom piću. ...

img

Dobrodošli na našu stranicu posvećenu nezaboravnim vinskim turama u Novom Sadu! Upustite se u jedinstveno putovanje kroz čarobne vinograde i vinske podrume Fruške gore, istražujući neodoljive arome i ukuse lokalnih vina. Nudimo različite opcije, kako biste pronašli tura koja vam najviše odgovara - od poludnevnih do celodnevnih tura, škola vina, degustacija, do uzbudljivih avantura po okolini grada!

VINOGRADI I VINA FRUŠKE GORE

Naše vinske ture vode vas kroz predivne vinograde Fruške gore, staništa nekih od najcenjenijih vinskih sorti Evrope. Upoznajte se sa tradicijom uzgoja grožđa i proizvodnje vina dok istražujete ove slikovite pejzaže. Okusite vina koja su stvarana s ljubavlju i strašću.

POLUDNEVNE I CELODNEVNE TURE

Izaberite neku od naših poludnevnih i celodnevnih tura kako biste prilagodili iskustvo prema vašem slobodnom vremenu. Bez obzira koju opciju odaberete, obećavamo nezaboravan dan ispunjen degustacijom vina, prelepim pejzažima i lokalnom kulturom.

 

VINO I AVANTURA

Za sve vas željne avanture, nudimo uzbudljive džip ture kroz fascinantne predele Fruške gore. Upustite se u adrenalinsku vožnju kroz prirodu, otkrivajući skrivene prirodne i kulturne dragulje, uz degustacije vina Fruške gore.

ŠKOLE VINA I EDUKACIJE

Ako želite dublje razumeti svet vina, naše škole vina su prava opcija. Stručni somelijeri će vas voditi kroz degustacije, učeći vas kako da prepoznate arome i ukuse vina kao pravi profesionalac.

 

NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI

 

Kako rezervisati turu?

Rezervacija je jednostavna! Samo odaberite željenu turu na našem sajtu i pratite korake za rezervaciju.

Kako se vrše plaćanja?

Plaćanja se vrše direktno organizatorima tura. Nakon rezervacije, dobićete sve potrebne informacije o načinu plaćanja.

Kako ostaviti komentar i ocenu ture?

Nakon što završite turu, imaćete priliku da ocenite i ostavite komentar na našem sajtu. Vaša povratna informacija je važna za nas i druge putnike!

Kako postati promotivni partner i ostvariti prihode?

Jednostavno se pridružite našem affiliate programu! Nakon što rezervišete turu, dobićete e-mail sa linkom ture koji možete deliti dalje. Pridružite se zajednici koja promoviše destinacije i zaradite od svake uspešne prodaje putem vašeg linka.

 

Nadamo se da ćete pronaći naše vinske ture neodoljivim i jedva čekamo da vas vodimo na ovom putovanju kroz vinske blagodeti Novog Sada. Pridružite nam se i otkrijte čaroliju vinskih tura!