• Čet 14.09.2023

Affiliate Partner Program

Postanite naš onlajn partner! Razvijajte svoj biznis sa Visitnovisad.rs! 

Pridružite se našem affiliate programu i zaradite novac preko svog veb-sajta, bloga, objavama na društvenim mrežama i sl. Profitirajte na sve većoj potražnji za turama i aktivnostima po Srbiji! Registrujte se ovde

Zaradite promovišući Srbiju!

Naš affiliejt program vam omogućava da zaradite promovišući naš sajt i sadržaje na njemu i lako pratite ostvarene provizije od svake realizovane rezervacije. 

Od nas ćete dobiti uputstvo za korišćenje affiliate programa i preuzimanje linkova. Naš sistem će 90 dana pamtiti kako je neko došao na naš sajt preko vašeg linka i ukoliko se u tih 90 dana dogodi i prodaja tj. rezervacija neke ture i dođe do njene realizacije, ostvarujete proviziju u iznosu od 7% za programe do tri noćenja, odnosno 10% provizije za programe duže od tri noći

Kako naš partnerski program funkcioniše? 

1. Registrujte se ovde. Po odobravanju registracije, dobićete mail u kojem će biti link ka uputstvu za kreiranje affiliate programa i dodatne informacije o obračunima i isplatama provizija. Ukoliko želite samo flajer koji biste promovisali na vašem prodajnom mestu, javite nam i mi ćemo vam poslati na vašu adresu.

2. Kreirajte svoje affiliejt programe. Možete kreirati linkove za destinacije, ture ili home stranicu sajta. Za svoj sajt možete kreirati horizontalni pretraživač za home page stranicu vašeg sajta i možete kreirati white label stranicu sa horizontalnim ili vertikalnim pretraživačem kojim će se i pretraživač i rezultati pretrage prikazivati u okviru vašeg sajta. 

3. Implementirajte i primenite. Implementacija je vrlo jednostavna. Postavite pretraživače na vaš sajt i radite kontinuirano na svim drugim vidovima promocije na internetu koristeći vaše affiliate linkove. 

4. Primanje provizije. Pratite rezultate svojih aktivnosti. Svaka realizovana rezervacija će se zabeležiti i pripisati vama ako je došla sa vašeg linka/sajta. 

 

Ukoliko ste zainteresovani za ovakav vid saradnje, prijavite se putem ovog linka: https://www.visitnovisad.rs/sr/afp

Dodatne informacije o saradnji sa veb-sajtom Visitnovisad.rs možete dobiti na Viber: +381 62/514-566 ili putem imejla: excursions@magelantravel.rs.